Perushinnat
Ewan kammari 2 hengelle 85 euroa/vrk, 1 lisävuode 15€/vrk

Keltainen huone 2 hengelle 85 euroa/vrk, lisävuode sohvasta 2:lle 15€/hlö/vrk

Vihreä huoneisto (2 x 2 hh + keittiö) 4 hengelle 145 euroa
Punainen huoneisto (yläkerta 2 x 2 hh, alakerta tupakeittiö, jossa 3 vuodetta, olotilassa sohva ja tv, keittiö astioineen ja ruuanlaittovälineineen.) 7 hengelle 195 euroa/vrk.

Koko valkoinen talo, joka sis. Ewan kammarin, Keltaisen huoneen ja Vihreän huoneiston lisäksi kauniin n. 25-henkilön salin. Salissa voi pitää mm. syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia, kokouksia ja koulutustilaisuuksia.

Koko valkoisen talon vuokra on alkaen 350 euroa/vrk. Hintaan sisältyy silloin huoneiden lisäksi talossa olevan salin, sekä n. 25 henkilön ruokailuastiaston ja ruuanlaittovälineiden käyttö. Mikäli tarvitset astioita enemmän niin voimme niitä järjestää.

* Pikkuaitta 70 euroa/vrk 2 henk.

* Ruska-aitta 160 euroa/vrk 5 henk.
Huoneistoissa on keittiöt astioineen ja ruuanlaittovälineineen. Huoneissa on jääkappit, kahvin- ja vedenkeittimet sekä pyynnöstä saatavana astioita.
Huoneitten hintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous. Huoneistoista löytyy siivousvälineitä ym. jotta pidempiaikaisen vuokrauksen aikana voi pitää huoneensa siistinä.

Lähin kauppa Sale sijaitsee n. viiden minuutin ajomatkan päässä Hakkarissa ja n. 10 minuutin matkan päässä Lempäälän keskustassa sijaitsevat K-market ja kun käännyt keskustan liikennevaloista vasemmalle ja ajat seuraavasta liikenneympyrästä ensimmäisestä poistumistiestä oikelle löytyy Lidl ja S-market. Ideaparkin suureen liikekeskukseen kauppoineen ja ravintoloineen ajaa meiltä alle 15 minuutissa.

Kärppälän saunat
Sopimuksen mukaan.

Sisäänkirjoitus ja saapumisesta ilmoitus.
Huoneet ja huoneistot ovat saatavilla saapumispäivänä klo 15 alkaen. Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Poikkeustapauksissa näistä voi poiketa.
Ilmoittakaa meille saapumisaikanne (noin tunnin tarkkuudella) ensisijaisesti Seran Elämyspalveluille 050 592 2160 niin ajoissa kuin sen tiedätte. Jos emme ole paikalla ohjaamme teidät puhelimitse oikeaan paikkaan.
Kärppälän vanha isäntä Jussi Eeva-emäntineen asuu omassa talossaan pihapiirissä. Heidän puoleensa voi kääntyä, jos jokin isompi ongelma osuu kohdalle. Muissa asioissa yhteys aina Seran Elämyspalvelut  050 592 2160

Avonte Maddox Jersey